sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Uuden uutukainen kamera


Minun salaista lahjatoivettani oli kuultu, sillä joulupukki toi minulle jouluna lahjaksi huippukameran. Merkki ja malli on Canon EOS 450D. Innostuneena kameran käytöstä olen ilmoittautunut kansalaisopistoon Kameran käyttökurssille. Lapsukaiselle on hankittu jo hoitaja tätä suurta tapahtumaa varten. Äiti pääsee opiskelemaan kamerankäyttöä ammattilaisen oppiin :) Innostukseni on valtaisa!

Kahvipusseja roppakaupalla..


Näpertelymaailmani on elänyt hetken hiljaiseloa. Sen sijaan työkuviot ovat täydellisesti vallanneet mieleni. Työelämän alku on ollut vauhdikasta ja iltaisin ei ole tarvinnut keksiä tekemistä. Väsymystä, väsymystä ja aikaisia aamuheräämisiä.
Ylläolevia kahvipusseja olen kerännyt hartaasti. Kahvia en itse nautiskele mutta työpaikalta niitä on hyvä bongata talteen :) Näistä olen ajatellut saavani jotain aikaan. On siis suunnitelmia vireillä, toteutus on toinen asia. Kärsivällisyyttä, jonain päivänä näette valmiita tuotoksia..

torstai 1. tammikuuta 2009

Paluu töihin

Mielenkiintoinen päivä huomenna... Tämä äiti palaa takaisin työelämään kotona vietetyn ajan jälkeen. Kaikki hyvä loppuu aikanaan :)

Toivotaan, että blogimaailma ei täysin hiljenny vaan saisin jotain näkyvää joskus aikaankin. Varmaan vaan paljon hitaammalla syötöllä.

Oikein hyvää alkanutta vuotta!
Ethän käytä kuviani ilman lupaani, kiitos!