sunnuntai 30. elokuuta 2009

Lenkkipolun varrelta




Kaikki hiekkakasat ja putket on ihan pakko tutkia tarkkaan!

tiistai 25. elokuuta 2009

Kesälomalla




Olen kesiksellä tämän viimeisen elokuun viikon. Ihanaa vapaata aikaa kotosalla! Eilen pyöräiltiin katsomaan lehmiä ja hevoset asustelevat naapurissa. Miljöö on mitä maininoin pienen lapsen uteliaisuudelle. 

Autoilua


Kovasti kiinnostaa pienimmäistä autoilu. On aina välillä päästävä rattiin!

sunnuntai 16. elokuuta 2009

Herkkää valkoista



Tämä liitutaulu ja valokuvakehykset tarttuivat mukaani kesälomamatkalta. Ruskolla sijaitsee navettaan rakennettu sisustusmaailma www.loviisanaitta.fi

Ihana paikka!

Sisustuksen uutuuksia

Bongasin ilmaisjakelulehdestä maahantuojan poistomyyntipäivät liittyen sisustamiseen. Tämä matkalaukku on löydöksiä sieltä, vain 10€. Matkalaukkuun on hyvä säilöä pikkusankarin askartelut vuosien varrelta =)

Aarrearkku, johon on kiva palata sitten isompana.

sunnuntai 9. elokuuta 2009

Lähestyvät synttärit


Elokuun lopussa juhlimme syntymäpäiviä sekä minä että pikkupoikani, päivän välein tosin mutta kuitenkin. Yhdistetyt juhlat ovat hyvä idea, koska minä en enää saa lahjoja vaan kaikki tulee lapsoselle. 

Viikonloppuna sain aikaa kutsukortit, jotka pääsen postittamaan ajoissa lähipiirille. Teemana on tänä vuonna viidakkokutsut, joten kutsukortissa komeilee norsu.

Idea on kopiotu www.dansukker.fi sivustolta. 

sunnuntai 2. elokuuta 2009

Leikkimökin uusi tuleminen



Lapsuuden leikkimökki on saanut uutukaisen värin päällensä. Minulla piti olla tallessa kuva "ennen muutosta" mutta en sitä tähän tarpeeseen nyt löytänytkään. Myös mökin sisustus on saanut uutta ilmettä, koska mökkiä tulevat lähivuosina käyttämään poikaserkukset. Kyllä mummolassa on pienten hyvä olla =)

Kalajoen Hiekkasärkät




Ja eikä siinä vielä kaikki. Kesälomalla käytiin myös Kalajoen Hiekkasärkillä. Säät suosivat ja kaikilla oli hauskaa. Porukkamme koostui kahdesta lapsesta ja neljästä lapsenmielisestä aikuisesta sekä yhdestä hurtista hauvasta. 

www.kalajokimatkailu.fi

www.hiekkasarkat.fi

Powerpark



Huvipuisto oli aika positiivinen yllätys. Myös perheen pienimmille kohteessa oli paljon nähtävää ja koettavaa. Aurinkoinen kesäpäivä, joten huvipuistoretki oli kesälomaa parhaimmillaan. 

www.powerpark.fi

Maaseutumatkalla.. Alavus

Aika usein majoittuminen ulkopaikkakunnalla tapahtuu hotellissa. Tällä kerralla olimme kirjaimellisesti maaseutumatkalla Pohjanmaalla ja yövyimme riihessä. Alimman kuvan mökki on rakennettu tuulimyllystä ja sinne aion majoittua seuraavaksi jos matkani vie Alavudelle.

www.ouranloma.fi



Lomalla koettua



Ruukkimiljöössä Billnäsissä vierailtiin antiikkimarkkinoilla. Pikkuiselle ja miehelle maistui muikut ja minä sain keskittyä antiikkilöytöihin. Mukaan tarttui vuodelta 1969 hopeinen sormus, persoonallisella kivi-istutuksella, ensimmäinen "antiikkihankintani".  

www.billnassommar.fi 

Ethän käytä kuviani ilman lupaani, kiitos!