tiistai 25. toukokuuta 2010

Omalta pikkupihalta poimittua

Herkkuotoksia


Muutama ihanainen kuva pikkusiskoni uuden uutukaisesta omakotitalosta. Kyllä kelpaisi itsekin siellä asustella, maku menee niin yksiin omani kanssa. Onnea vaan uuteen kotiin!

keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Kukkakurssin satoa

Minikurssi Järvenpään Kukkatalossa, vain muutama tunti ja tässä on loppputulos.

MTV3: sisustusohjelma T.I.L.A esitteli myös muutama jakso sitten uudistunutta Kukkatalon interiööriä. Oikein kaunis ja houkutteleva paikka mennä uudelleenkin kurssille.

Vauvalle

Itse en ole vielä hankkinut vauvalle vielä muuta kuin uuden pussilakanasetin mutta suunnitelmissa on ostaa ainakin vaunuverho (www.unkai.fi). Voi jättää harsot ja muut viritelmät unholaan ;)

http://www.unkai.fi/shop/index.php/lapset/lasten-tarvikkeita.html?p=2

Anoppi oli hankkinut vauvalle sen sijaan jo monta uutta bodya. Myös tällaiset söpöt töppöset ja tumput saa vaavi käyttöönsä.

sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Hyvää äitienpäivää!

Toivoin itselleni hemmottelua ja sitä sain. Lahjakortti kauneushoitolaan. Kaunistautumista ja piristyksen hakemista kasvoille ja koko mielelle. Myös maha nauttii, kun pääsee ulos seisovaan pöytään syömään. Hip hurraa, huomenna alkaa myös kesäloma. Ei vois olla paremmat fiilikset.

Oikein hyvää äitienpäivää ystäväiset!

sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Viikko töitä jäljellä!

   

Siis enää viisi päivää!
Sitten jään kesälomalle
ja 
siitä suoraan äitiyslomalle.
Ihanaa! 

Kevätmonoja

Tekisi jo mieli siirtyä kevätkenkien käyttäjäksi mutta ihan vielä en täysin uskalla. Olen toipumassa juuri nuhasta, aina se kerran keväässä iskee ja muistuttaa olemassaolostaan. Tässä viimeisimpiä kenkähankintoja.

Pikkumiehelle Superfitin kesäsandaalit ja kevätlenkkarit 


Minulle uudet kumisaappaat. All time favorite- villasukat olivat eksyneet miehen jalkaan ja ne on nyt vähän lörpöt. Mieheni ei ole vielä(kään) tajunnut, että kaikkea ei tarvitse jakaa :D. 
Clarksin umpinaiset kevätkengät, jotka toivon, että mahtuvat jalkaan. Raskaus saattaa vähän muuttaa jalkojen olemusta kesääkohden mentäessä.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani, kiitos!