keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Keppihevonen

Ohje: Pilttipiiri kesäkuu 2011



Hopoti Hoi- keppihevonen syntyi kotona löytyneistä tarvikkeista. Mitään uutta ei ole heppaa varten hankittu. Pilttipiirissä oli viime vuonna ohje keppihevosen tekemiseen ja muutaman hyvän vinkin sain työkaveriltakin asiaan. Toteutus valmiiksi hevoseksi asti vaan kesti yllättävän kauan.

Hepan harjan olen toteuttanut matonkuteesta, joista olen aiemmin virkannut pyöreitä mattoja. Suitset virkkasin, samoin korvat. Vaaleanpunaista huopaa on palanen kielessä ja korvissa. Valkoista huopaa on kahdessa hampaassa ja silminä on napit. Varsi eli keppi on pajua ja vuolin sen tänään mattoveitsellä sekä hioin hiekkapaperilla. Sukan sisällä on vanua vanhasta sisustustyynystä. 

Valmis Hopoti Hoi herätti hilpeyttä hemmojen keskuudessa :)

tiistai 13. maaliskuuta 2012

Reissuostoksia

 

Ylärivillä ensimmäisenä punainen Ticket to Heavenin samettitunika.  Näitä ostin kaksin kappalein siskoni kaksostytöille. Lisäksi NoaNoan kaksi puuvillaista kesähattua ja omalle pienimmäiselle kummityttöselle pieni neuletakki/bolero. Keväiset/kesäiset asukokonaisuudet on pirpanoille valmiina :)

 Keskirivillä kummityttösille synttärilahjahankintoja. NoaNoan neuletakki, neulemekko  ja valkea paljetein koristeltu neuletakki.

 Alarivillä esikoiselleni katu-uskottava velourhuppari Ticket to Heavenin mallistosta. Ihana turkoosi sävy kevääksi. Saattaa olla jotain vanhempaa mallistoa, kun tein löydön alelaarista.

Ja itselleni ihana neulebolero, joka solmitaan kaulalle. NoaNoan harmaa farkkumerkko oli superalessa ja ihan huippukiva päällä. Kesää siis odotellaan ;)

Ihmettelin, miksi en ostanut mitään omalle kuopukselleni...Se selvisi tänään hänen vaatekaappiaan siivotessa. Alle kaksi vuotiaalla pikkumiehellä on ihan liikaa vaatteita!

Samalla, kun kertoilen vaatetuliaisista yritän opetella käyttämään valokuvankäsittelyohjelmaa. Ei ole helppoa kuvien muokkaus, kun en ole mikään bittinikkari mutta pikkuhiljaa jotain kehitystä syntyy. Toivottavasti. Välillä ottaa tosin reilusti nuppiinkin, kun  kaikki ei suju kuin Strömsössä :)

Seuraavaksi sitten jotain pieniä tuunauksia/askarteluja. Ne taitaa olla enemmän mun juttu :)

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Kööpenhamina

Merenneitopatsas

Tivoli
Premium Outlet Center
Kansallismuseo
Viikinkiaikaiset korut
Keskusasema
Takaisin kotona
Monipuolinen Kööpenhamina hurmasi. Pohjoismaalainen miljöö, hyvää ruokaa ja paljon nähtävää. Pari päivää perillä ja tunne, että uudelleenkin voisin lähteä. Anytime. (www.visitcopenhagen.dk)

Merenneitopatsaan lähialueella sijaitsee myös Langelinie Outlet. NoaNoan, Ticket to Heavenin, Peak Performancen yms. vaatteita edullisesti. Tein muutamia erinomaisia löytöjä. 
(www.mermaidsculpture.dk, www.langelinie-outlet.dk)

Tivoli oli harmikseni kiinni. Avautuu vasta myöhemmällä keväällä. Erinomainen sijainti aivan ydinkeskustassa.

Premiun Outlet Center -Ringstedt. Merkkivaatteita ja urheiluvälineitä 35 kaupassa. Hienoinen pettymys. Junalla näppärä matka, julkiset kulkuvälineet toimi kaikenkaikkiaan koko reissun ajan moitteettomasti. (www.premiumoutlets.dk)

Kansallismuseoon oli ilmainen sisäänpääsy. Itseäni kiinnostivat erityisesti viikinkiaikaiset korut. www.natmus.dk

Viimeisenä matkapäivänä aurinkokin paistoi täydeltä taivaalta. Kyllä reissaaminen on mukavaa ja kotiinpaluu ihanaa.

torstai 8. maaliskuuta 2012

Naisten päivä

Tämän kevään ensimmäiset tulppaanit hankittu viikonloppuna. Ihanaa.



Hyvää kansainvälistä naistenpäivää

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Lentoradalla




Hyppyri mäessä takaa kunnon lentoradan. Jos katsoo sarjan alimmaista kuvaa ja minun ilmettä, voin vaan todeta...kiljuin :D 

..ja tömähdin maahan. Pienin poika oli riemuissaan. Tätä lisää...huh...

  
En kykene, en pysty. Ainakaan kovin usein. Pojat antakaa armoa mammalle ;)
Ethän käytä kuviani ilman lupaani, kiitos!