lauantai 24. elokuuta 2013

Muumi Seikkailu Muutto

Mielestäni nämä uutuudet ovat ihania!
Värimaailma on erityisesti minun mieleen. Kyllä tykkäisin ♥
 

 Löysin muuten tänään kirpputorilta Seikkailu sarjan mustavalkoisen lautasen.
Uuden ja käyttämättömän. Se lähti matkaani :)

perjantai 23. elokuuta 2013

Eskarilaisen syntymäpäiväkutsukortti


Pari viikkoa ja meillä juhlitaan eskarin aloittaneen poikaseni syntymäpäiväjuhlia. Kuusi vuotta tulee virallisesti täyteen ja iso poikahan hän alkaa olla. Omatoiminenkin jo kovin :)

Esikouluarki on alkanut muutoinkin mainiosti. Ryhmään on tullut uusi poika, josta on tullut hyvä kaveri jo tämän parin viikon aikana. Myös vanhat hoitokaverit vilahtaa puheissa kotonakin.

Itse kutsukortista sen verran, että printtasin (tai mies printtasi) siniselle kartongille netistä löydetyn kuvan, jossa on pieni numerotehtävä. Washiteippiä nurkkiin ja kirjainleimasimilla teksti. Helppo homma! Keep it simple.  

Keittiön uusi valaisin



 
Viime viikonloppuna tehtiin löytö ja hankittiin tällainen uusi valaisin keittiöön. Lamppu on Askosta. Ajatuksena ja lähtökohtana oli ostaa mökkikeittiöön kattovalaisin mutta tämä yksilö löysi tiensä kodin keittiöön ja vanha keittiön kattolamppu lähteekin nyt sitten mökille.
Tyylillisesti mietityttää, että onko tuo iso seinäkello liian romanttishenkinen tämän hetkiseen sisustukseen ja pitäisikö sekin viedä mökkimiljööseen. Kommentteja?

sunnuntai 18. elokuuta 2013

Auringonkukkasia sankarille

 
Meidän perheen elokuun lapsista ensimmäinen viettää tänään syntymäpäivää!
 
Lempeitä iltoja. Lämmintä vettä.
Elokuu on niin lokoisaa että!
Meillä on aikaa paapoa, helliä,
perhepedissä vierekkäin kelliä.
Elokuun elämä on satumaista:
Kuuntele, maista, poimi ja haista!
Tämä on elokuun parasta satoa:
kesän muistot ei mielestä katoa.
 
-Tittamari Marttinen-
 
Onnea Pete
 

lauantai 17. elokuuta 2013

Mökkiolohuoneen freesaus


 
Tässäpä teille ystävät hyvät muutama kuvakertomus viimeaikaisista askareistamme. Tämä projekti on sellainen meidän oma "Huvila ja Huussi -prokkis" :)  Itse tehtynä ja pienehköllä budjetilla. Mökin olohuonenurkkaus alkaa olla valmis. Mahdollisimman paljon olen siis yrittänyt hyödyntää myös vanhoja olemassaolevia tuotteita.
 
Lampunjalka on äidin ja isän kätköistä, samoin matto. Lampaantaljan olen tuonut kotoa ja verhotangot ovat myös kodin vanhoja säilössä olleita. Vuodesohva on hankittu uutena, samoin kattovalaisin ja verhot. Valoisuutta on tullut aimoannos lisää. Jo siksikin, että mies on asentanut sähköt valmiiksi ;)
 
Tässä alla kuva teille ennen muutosta!
Mitä olette mieltä, onko muutos parempaan?


keskiviikko 14. elokuuta 2013

Valmis taulu

 
Mökiltä löytämästäni ikkunasta tein taulun. Tilasin isoja seepian sävyisiä valokuvia smartphotolta ja leikkasin kuvat oikeaan mittaan ikkunalasien taakse. Aika helppoa sanoisinko. Viikonloppuna tämä toivottavasti jo löytää paikkansa pikkuruisen kesämökin seinältä.

sunnuntai 11. elokuuta 2013

Peltomaisemissa


Kesämökkimme rajoittuu viljeltyyn peltoon. Tänään aurinkoisella säällä pyysin pieniä poikiani kanssani pellolle, että saisin napattua muutaman kuvan minun "maalaispojistani". Melko vaikeaahan tuo kuvaaminen alkaa olla, sillä se on tasan tarkkaan vain hetki, ehkä sekuntteja, kun jaksetaan olla paikoillaan :) Vauhdikkaita Iiroja sanoisinko.

Se on jälleen uusi viikko alkamassa. Ihmeellistä, että nämä kolmenkin päivän viikonloput menevät mielestäni yhtä nopeasti kuin normaali viikonloppu. Vauhdikasta viikkoa!

perjantai 9. elokuuta 2013

Minä ♥ elokuu

 
 
Elokuun lapsena tykkään tästä ajankohdasta!
 

sunnuntai 4. elokuuta 2013

Hiidenkirnut

 
Askolassa sijaitsee laaja kirnuesiintymä Suomen mittakaavassa. Tänään päiväretkenä poikien kanssa ajelin Askolaan katsomaan näitä lieriön mallisia kuoppia. Eväät korissa riitti innostamaan pienet pojat pienelle patikkaretkelle metsään. Reippailtiin metsässä tunnin verran ihmetellen näitä luonnon ihmeitä.
 
Huomenna meillä alkaakin sitten jälleen päiväkotiarki.
Toivottavasti tällaiset lämpöiset loppukesän päivät saavat vielä jatkoa.
Hyvää alkavaa elokuista viikkoa!

Ethän käytä kuviani ilman lupaani, kiitos!