sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Vauhtiviikonloppuja




Viikonloput ovat vauhdikkaita! Ja vauhdikkaasti myös ohi. Sunnuntai-iltaisin on fiilis, että siinäkö se taas parin päivän vapaat meni. 

Pienimmäisestä on kasvanut vauhtihirmu. Mönkijällä uskaltaa kaasutella siihen malliin, että tottumattomia ihan hirvittää. Isompi kasvaa pian ohi moponsa, kasvua on talven aikana siis tullut. Onneksi kevät on vasta alkutaipaleella, niin ehtii taidot jälleen kartuttumaan kesää kohden. Ja löytyy ehkä järkeäkin. 

Hyvää viikon alkua!

sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Hamsterille häkki



Siskoni on ostanut tyttöjen leikkeihin pienen eläinhäkin. Sydänseinä oli sininen ja ei kovin houkuttelevan sävyinen. Tätinä otin häkin haltuuni ja se sai uuden maalipinnan. Poikien leikkihamsteri pääsi testaamaan kotipesää ja luulen, että tämä on nyt mieluisampi.


lauantai 11. huhtikuuta 2015

Inspiroiva makramee




Olen ollut tänään kansalaisopiston kurssilla, jossa inspiroidutaan makramee tekniikasta. Tekniikka juontaa juurensa arabikulttuureista ja jotain hyvin koukuttavaa tässä solmeilussa on. 
Hoksottimet koko ajan valppaana opeteltiin tänään tasosolmuja. Sen sinänsä jo osasin mutta keskimmäisen kuvan rannekoru on mallina itselleni uutta.

Huomenna jatketaan silmusolmuihin ja saadaan ehkä aikaiseksi pöllö. Mielenkiintoista. Kerrassaan.

lauantai 4. huhtikuuta 2015

Lankalauantai

Auringonsäde kultainen
pajun herättää.
Lämpimästi poskea sen
hiljaa silittää.
– Kevät on tullut, herää jo!
kuiskaa korvaan tuon.
– Katso ympärillesi,
kevään sulle suon.
Aika on silmut avata
pajut pehmentää.
Silkkinukalla kaunistaa
kevätelämää.

perjantai 3. huhtikuuta 2015

Ethän käytä kuviani ilman lupaani, kiitos!