torstai 30. syyskuuta 2010

Kauneusjuttuja :D

Synttärilahjaksi saatuja ihanuuksia, kylläpä on ilo aina kokeilla uusia tuotteita. Lahjojen antajille siis suuret kiitokset! Yritän pitää itseni raikkaan näköisenä tämän mammalomankin aikana (tällä hetkellä tosin silmänaluset ovat ihan liian tummat...)

Clarinsin puuteri, josta saa ihanaa hehkua ja hohdetta kasvoille. Valkoista osuutta voi käyttää myös silmäluomille tai tosiaan vaihtoehtoisesti sutia kasvoille antamaan vähän kimallusta. Aika luksusta sanoisinko!
Oriflamelta erittäin hyvä ihokarvojen ajelua helpottava suihkugeeli, arvosana 10+. Käsivoiteessa on kiva tuoksu, ihanan paksua tavaraa kuiville käsilleni. Kuvassa myös jalkavoide sekä kokovartalovoide.
Hiuksille laadukas Kerastasen shampoo. Toivottavasti tukka pysyisi paremmin päässä tällä kertaa kuin esikoistani imettäessä. Toivotaan vahvistavaa ja ravitsevaa vaikutusta kuontalolleni :D
Tällaisen Diorin seerumin perään olen kuolannut nelisen vuotta! Sain aikanaan näytteen muistaakseni omalta häämeikkaajaltani.. Sitten, kun vihdoin ja viimein päätin tuotteen ostaa itselleni oli jo koko sarja uudistunut. HydrActionista oli tullut Hydralife ja samalla hinta oli noussut yli 20 eur, murrr. Noooo, ei hätä tämännäköinen. Laivalta tuotteen sai vielä vanhaa sarjaa vastaavalla hinnalla. Nappasin vihdoin kiinni. Tuote on myös tosi hyvä!

Ei kommentteja:

Ethän käytä kuviani ilman lupaani, kiitos!