tiistai 13. maaliskuuta 2012

Reissuostoksia

 

Ylärivillä ensimmäisenä punainen Ticket to Heavenin samettitunika.  Näitä ostin kaksin kappalein siskoni kaksostytöille. Lisäksi NoaNoan kaksi puuvillaista kesähattua ja omalle pienimmäiselle kummityttöselle pieni neuletakki/bolero. Keväiset/kesäiset asukokonaisuudet on pirpanoille valmiina :)

 Keskirivillä kummityttösille synttärilahjahankintoja. NoaNoan neuletakki, neulemekko  ja valkea paljetein koristeltu neuletakki.

 Alarivillä esikoiselleni katu-uskottava velourhuppari Ticket to Heavenin mallistosta. Ihana turkoosi sävy kevääksi. Saattaa olla jotain vanhempaa mallistoa, kun tein löydön alelaarista.

Ja itselleni ihana neulebolero, joka solmitaan kaulalle. NoaNoan harmaa farkkumerkko oli superalessa ja ihan huippukiva päällä. Kesää siis odotellaan ;)

Ihmettelin, miksi en ostanut mitään omalle kuopukselleni...Se selvisi tänään hänen vaatekaappiaan siivotessa. Alle kaksi vuotiaalla pikkumiehellä on ihan liikaa vaatteita!

Samalla, kun kertoilen vaatetuliaisista yritän opetella käyttämään valokuvankäsittelyohjelmaa. Ei ole helppoa kuvien muokkaus, kun en ole mikään bittinikkari mutta pikkuhiljaa jotain kehitystä syntyy. Toivottavasti. Välillä ottaa tosin reilusti nuppiinkin, kun  kaikki ei suju kuin Strömsössä :)

Seuraavaksi sitten jotain pieniä tuunauksia/askarteluja. Ne taitaa olla enemmän mun juttu :)

Ei kommentteja:

Ethän käytä kuviani ilman lupaani, kiitos!