torstai 21. helmikuuta 2013

Toscapannukakku


Ohje: (helppo!)
 
7dl maitoa
2 kananmunaa
3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 rkl juoksevaa rasvaseosta
1 tl suolaa
 
Toscakuorrutus:
3/4 dl juoksevaa rasvaseosta
1 ps (100g) mantelilastuja
3/4 dl sokeria
2 rkl vehnäjauhoja
3 rkl jauhoja
 
  1. Vatkaa maidon joukkoon munat, jauhot, rasva ja suola. Taikina saa turvota kulhossa noin 1/2 tuntia.
  2. Kaada pannukakkutaikina leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun. Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia uunin keskitasolla.
  3. Toscakuorrutus: mittaa kuorrutuksen aineet kattilaan ja kiehauta.
  4. Nosta pannukakku uunista jä levitä päälle toscakuorrutus. Jatka paistamista vielä n. 15 minuuttia.
ps. ohjeesta poiketen lisäsin sokeria myös pannaripohjaan. Mutta kuinka hyvää tämä onkaan, namskis.
 
Ohjeen olen napannut Pirkan mitä tänään syötäisiin lehtisestä.

Ei kommentteja:

Ethän käytä kuviani ilman lupaani, kiitos!