perjantai 5. heinäkuuta 2013

Uusia ihanuuksia

 
Tukholman reissun oma kohokohta oli päästä Stockholm Quality Outletiin tekemään kesän alelöytöjä. Täytynee todeta, että tämä outlet on selvästi parempi kuin vastaavanlainen Premium Outlet Center Ringstedissä Tanskassa tai La Vallée Village Pariisissa Ranskassa. Alennusmyynnit parhaimmillaan käynnissä, joten täällä olisi vierähtänyt huomattavasti pidempikin aika. Lapset eivät vaan jaksa aina ymmärtää äidin ajatuksia ;)


Tässä muutama mieluinen hankinta. Noa Noan neule syksyyn oli alennushinnalla 70%. Aivan ihanan vaalea, hieman helmillä, rimpsuilla ja kiristynauhalla koristeltu yksilö. Kaunis.

Punainen ohut neule on Odd Mollyä. Normaalisti nämä vaatteet ovat hinnaltaan aika kaukana minun kukkarolta mutta tämä yksilö on näytekappale. Helma takaa pidempi kuin edestä. Hintaa 80% vähemmän kuin alkuperäisessä :)

Ja sitten lentokenttähankintana Your Facen kesämekko. Niskaan solmittavat nauhat. Hyvin kesäinen ja tyttömäinen mekko. Alennuksessa vain 30% mutta loppuhinta n. 50€ on vielä maltillinen.

Ei kommentteja:

Ethän käytä kuviani ilman lupaani, kiitos!