torstai 6. elokuuta 2015

Sisustus uudistuu



Kytistelin Tori.fi: stä klaffilipastoa jonkin aikaa. Mielellään valmiiksi valkoista, ettei tarvitsisi ryhtyä tuunauspuuhiin, Tämä yksilö löytyi juuri kesälomareissun alla. Tein kauppoja myyjän kanssa matkalla lentokentälle. Noudettiin lipasto suoraan myyjän kesämökiltä reissulta palattuamme ja mikä ihana vanha rouva sitä myikään (yhtä ystävällinen tytär toimi välittäjänä).

Lipasto on ollut 50-luvulla käytössä rouvalla itsellään, kun hän on Rovaniemellä kirjoittanut ylioppilaaksi. Taustalevyyn oli kirjoitettu muistoksi nimikirjaimet ja vuosikymmen. Lupasin rouvalle pitää hyvää huolta lipastosta ja mikä parasta, maalisävy on sama tai ainakin hyvin lähellä meidän porraskaiteiden maalisävyn kanssa. 

Pentikin Henrietta tuoliin panostin ja sen ostin uutena. Portaikon alapuoli sai nyt täysin uuden ilmeen ja tykkään kovasti muutoksesta. 

ps. kävipä samalla lipaston hakureissulla sellainen juttu, että mukaan tarttui jotain muutakin vanhaa tavaraa. Yllätys minullekin mutta niin mieleinen. Siitä lisää myöhemmin. 

Ei kommentteja:

Ethän käytä kuviani ilman lupaani, kiitos!