tiistai 5. heinäkuuta 2016

Lago di Garda - Sirmione


                                                                          


Tämä on nyt toinen peräkkäinen kesäretki perheen kanssa Italiassa. 
Tänä vuonna Garda- järvellä. Täytyy sanoa, että olen tykästynyt aina vaan enemmän ja enemmän Italiaan kohteena. Mies oli sitä mieltä, että joku toinen maa voisi kutsua ensi kerralla mutta itse en nyt allekirjoita tätä asiaa ;) On niin paljon viehättäviä kohteita ja paikkkoja ympäri Italiaa. Hyvää ruokaa, kivat ilmat, rento meininki, että ihan mieluusti palaisin maahan vielä uudelleen lähiaikoina (-vuosina).

Vuokrasimme huoneistohotellin Gardan rannalta Sirmioinesta (ensimmäiset neljä kuvaa). Tästä saaren eteläkärjen sijainnista oli kovin hyötyä, sillä pääsimme näppärästi retkeilemään mm. Veronaan, Desenzanoon, Salòon ja Venetsiaan.

Sirmionen linna Castello Scaligero lienee paikan suosituin nähtävyys. Myös vanhakaupunki, pikkuputiikit ja ruokapaikat oli alueella kovin suosittuja. 

Hellettä oli koko loman ajan tarjolla ruhtinaallisesti. Mittarilukemat näytti yli 33 astetta joka päivä. Hieman oli hetkittäin hikikarpalot otsalla mutta täytyypä todeta, että altaalla käytiin säännöllisesti ja ilolla :)

Ei kommentteja:

Ethän käytä kuviani ilman lupaani, kiitos!