keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Bonuslapsen huone

Makuuhuoneet muistuttavat aika lailla toisiaan, joten tämäkään koululaisen huone ei tee poikkeusta. Värimaailma on tarkalleen sama kuin esikoisen huoneessa. Yksi seinä on sininen, muut valkoisia.

Bonusmukula on kova Lego fani ja niitä palikoita onkin kertynyt melkoinen määrä. Legon oman säilytysrasiat ovat mainioita käytössä ja näyttävät suhteellisen kivalta hyllyssäkin. Jopa vaateostoksilla käyminen on poikalapsesta kivaa, jos saa Legon vaatteita :)

Star wars on myös kova sana kouluun lähtevän pojan mielestä. Pleikkarissa kovasti pelataan jotain mulle ihan käsittämättömiä pelejä. Vielä, kun noi pelikonsoleiden johdot saisi jotenkin nätisti, niin se olisi aika kiva juttu.

Ison talon hyvä puoli on se, että jokaiselle lapselle on oma makuuhuone. Omat pojat taistelevat tällä hetkellä kovasti leluista ja vuoroista ja välillä vaikka mistä.

Parasta on kuitenkin se, että talon isoin makuuhuone on omaan käyttöön, sekä jää vielä erillinen makuuhuone työhuoneeksi. Tällä hetkellä työnalla onkin työhuoneen tapettien irroittaminen ja maalaaminen. Uudet kalusteet tulevat perjantaina, joten suti saakin heilua!

Ei kommentteja:

Ethän käytä kuviani ilman lupaani, kiitos!