tiistai 24. heinäkuuta 2012

HopeakorukurssillaViiden päivän mittainen "kisällikurssi" Kankaanpään opistossa oli niin oikea valinta omaan harrastamiseen ihan ajan kanssa. Kurssilla valmistui ainakin yksi minulle uusi ketjumalli, viikinkisolmu. Myös sarvikuonoa aloitin mutta mallin jäykkyyden vuoksi ketju on edelleen tekovaiheessa. Hankala malli.

Välityönä tein ranneketjun "piinasta" ja "cordelista". Kaulakorussa on perinteistä muinasketjumallia. Viikon aikana ehtii jo mukavasti myös juottamaan, joten muutama sormus valmistui haastavampina projekteina. Olen pääasiassa tehnyt aina ketjuja. Nykyään hopean hinta on aika kova, joten uudet korumallit ovat kovin ilmavia. Yritetään saada materiaalia kulumaan vähemmän, kun ketjut eivät ole niin tiiviitä :)

Yksi ranneketjuista lähti jo syntymäpäivälahjaksi kummitädilleni ja saajalta sain hyvää palautetta. Taisi siis olla mieluinen :)

Kokemus muutenkin viikosta oli miellyttävä. Opisto tarjosi ruokaa niin tiuhaan, että nälkä ainakaan ei päässyt yllättämään. Vaikka päivät olivatkin pitkiä (n. klo 8-22), kului aika mukavan harrastuksen parissa nopeaan. Uudelleenkin voisin kurssille joku päivä siis mennä!

ps. kotiin on suunnitteilla pienet askartelutilat minun aarteille. Ehkäpä siis joku päivä haaveeni omasta askartelusopesta täyttyy. Sitten voisin jättää projektit levälleen odottamaan valmiiksisaattamista :D Tähän mennessä ne kun on joutunut keräämään pois termiittien alta...Välillä mm. helmiä on kaivettu kuopuksen suusta, onneksi ei sentään nenästä ;)

Ei kommentteja:

Ethän käytä kuviani ilman lupaani, kiitos!