sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Kesäinen Tampere


Kivaa on matkailla kesällä Suomessa, kun kerran kelit on mitä mainioimmat. Tämän reissumme ensisijaisena tarkoituksena oli noutaa Nokialta rakenteille olevaan miniin moottorin lohko :D
Pakattiin autoon koko poppoo ja ensimmäinen pysähdys oli Ideaparkissa. Lapset BRleluihin ja jokaiselle jokin pieni kesälelu kouraan, jotta matka sujuisi eteenpäin hyvällä mielellä.

Koskipuistossa käytiin leikkimässä Pikku Kakkosen leikkipuistossa. Ihmisiä oli ympäröivässä puistossa viettämässä lauantai-iltapäivää runsain mitoin. Viereisessä Tammerinpuistossa oli modernia taidetta vesialtaassa. Yleistunnelma kesäisen seesteinen ja rauhallinen.

Tällaista kaupunkihyppelyä voisi harrastaa useamminkin. Pieni irtiotto kotihommista vaikkakin päiväselti tekee hyvää. Taas jaksoi sunnuntain puuhastella pihahommia. Kahden ruohonleikkurin voimin pihaa puunattiin, istutettiin lisää perennoja. Kasteltiin nurmikkoa ja kasveja, kuusiaitaakin. Ja ennenkaikkea pyöräiltiin, isompi J on ihan innostunut aiheesta.

Olen edelleen ihan fiiliksissä näistä kolmen päivän viikonlopuista, joissa tuntuu ehtivän tehdä paremmin asioita. Taidan jatkaa tätä osittaista hoitovapaata pitkälle tulevaisuuteen.

Ei kommentteja:

Ethän käytä kuviani ilman lupaani, kiitos!