torstai 22. toukokuuta 2014

Kevätjuhlan aika


 
Esikoululaisen viimeiset eskaripäivät ovat käsillä. Kesäloma häämöttää lähellä  ja kesän jälkeen alkaakin sitten kouluarki tässäkin torpassa. Halusimme kevätjuhlien yhteydessä muistaa erityisesti näitä omaa eskariamme hoitaneita tätejä.
 
Ostin lähipuutarhalta gladioluksen kukkasipuleita ja pakkasen jokaiselle tädille viisi itävää sipulia paperipussiin ja Alkon viinipullokassit toimittivat kauniimman lahjakassin virkaa.
 
Lisäksi askartelin tuollaiset kukkakortit jäätelötikkujen varsiin. Jälkikäteen tajusin, että sipulit maahan istutettua tikunkin voi vaikka tökötä maahan ja alkaa jännityksellä seuraamaan, että kasvaako ne mukulat ihan kukkasiksi asti.
 
Jos olisin ollut ihan hirmuisen fiksu, olisin tuonut nämä kukkasipulit jo Amsterdamista mutta kun ei, niin aina ei vaan tajua ajatella asioita etukäteen. No, onneksi näitä hollantilaishelmiä eli kukkasipuleita on saatavilla täältä meiltä Suomestakin :)
 
Toivotaan, että pieni muistaminen on ollut saajienkin mieleen. Lapsosella on ollut ihanat hoitotädit koko päiväkotiarjen ajan.

Ei kommentteja:

Ethän käytä kuviani ilman lupaani, kiitos!