lauantai 17. toukokuuta 2014

Löytöjä ja kirpputorilöytöjä

 
Mökille olen etsinyt rekvisiittaa ja käyttöesinettä kodin kätköistä ja kirpputorilta.
Grillikotaan tarvitaan sellaisia perusjuttuja, että saadaan yhteinen ruokailu onnistumaan (vielä tänä kesänä, mielellään).
Ylläolevat mustat Ikean jakkarat on kotoa löytyneet yksilöt, toinen autotallista, toinen vaatehuoneen perukoilta. Nämä toimivat sellaisina apupenkkeinä työtason aisaparina. Työtasoa siis suunnitellaan myös grillikotaan tehtäväksi. Myös tiskiallas tulee tälle tasolle.
 
Ison pippurimyllyn löysin kirpputorilta kahdella eurolla ja täytin sen karkealla merisuolalla. Nyt voi kokki maustaa ruokaa grillatessaan ainakin suolalla :) 
 
Kynttiläkruunu on niinikään löytö kirpputorilta neljällä eurolla. Pöydän päälle laitettuna voi iltaa olla mukava istua kynttilän valossa ja tunnelma on taattu.
 
Talouspaperitelineen ostin uutena Wanilla Rosen liikkeen loppuunmyynnistä ja hintaa ei montaa euroa jäänyt sillekään tuotteelle. Myös mustat keittiöpyyhkeet hankin samasta putiikista.
 
Musta on helppo ja huoleton tehosteväri grillikotaan missä kaikki ei ole niin justiinsa siistiä. Kesäkalusteita etsitään parhaillaan ja ainakin polyrottinkiset yksilöt ovat aika ihania tilaan, missä on suojaa säältä. Olen suunnitellut neliskanttista ruokapöytää kahdeksalla tuolilla. Pöydän joudumme ehkä tekemään itse mutta tuolit hankitaan ostettuna.
 
 
Tämä oletettavasti sairaalan vanha kaasupatruunasäilö lähti myös taannoin mukaani kirpputorilta. Epäilen, että tässä on säilytetty ilokaasupatruunoita aiemmin. Itse suunnittelin laittavani lasten taidetarvikkeet kivasti samaan paikkaan, sillä tussit, siveltimet, puuvärit yms. mahtuisivat mukavasti salkkuun talteen.
 
Kirpputorit ovat välillä aarreaittoja!

Ei kommentteja:

Ethän käytä kuviani ilman lupaani, kiitos!